Hittan
Kéthetente, hétfőnként 19.00-től szervez a schönstatti ifjúság hittant a Közösségi Helyen. Ez egy nyitott alkalom, teljesen kötetlen, mindenkit szeretettel várunk! Az alkalmak végén egy közös szeretetvendégségre várunk mindenkit! Hittanjainkon rendszeresen 25-30 fiatal gyűlik össze.
 
Egyetemista csoportok
Mind a Lány- mind a Fiúmozgalom több egyetemista csoportot is gondoz, amelyek szintén a KH-n találkoznak kéthetente. Ezekben a csoportokban beszélgetünk a minket foglalkoztató kérdésekről, igyekszünk mind jobban megismerni a schönstatti lelkiséget, és erősítjük egymást hitünkben. Ha kedved volna csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot!
 
Társasjáték-klub
Csütörtökönként 17.00-tól
 
Közös zenélés, énektanulás
Keddenként 20.15-től
 
Közös főzés és ebéd
Hétfőnként 12.00-től
 
Egyéb programok
Van, hogy épp egy kis csinosítást tervezünk, valami nagytakarítást. Előfordulhat, hogy közös reggelire/ebédre várjuk a megéhezett barátainkat. Ha nem akarsz lemaradni semmiről, iratkozz fel a Schönstatti Ifjúság levelezőlistájára [SICC-lista], vagy kedveld és kövesd a Facebook-oldalunkat!
 
A Te ötleted!
Csoportalkalmakat tartanál a leendő közösségi helyen? Filmklubot? Főzőtanfolyamot? Gyűjtjük az ötleteket! Te milyennek képzeled, hogyan töltenéd meg élettel a közösségi helyet? Ha van ötleted, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot!
Ha valamit szervezel, ne felejtsd el a naptárban jelezni az időpontot, hogy tudjunk vele számolni!